Ik werk in vaste dienst

De voordelen voor medewerkers die in vaste dienst van organisaties werken én hun organisaties zijn gekoppeld aan het gekozen niveau van participatie.

Als je de voorkeur geeft aan het gratis 'instapniveau' op EIM-campus, dan kies je voor een iets minder actieve vorm van deelname. Je kunt echter gewoon alle geplaatste artikelen lezen en vragen stellen aan andere vakgenoten. Ook profiteer je van de genoemde voordelen zoals kortingen op opleidingen en evenementen. 

Als je graag actiever wilt participeren bij UnitedXperts, dan treed je binnen in een netwerk van organisaties die het delen van kennis en ervaring over (Enterprise) Information Management hoog in het vaandel hebben staan. Je kunt dan actief deelnemen aan de activiteiten van de Special Interest Groups, die rond gezamenlijk vastgestelde thema's, altijd gericht zijn op content ontwikkeling en het verzorgen van presentatie

Niet alleen jij profiteert van de genoemde voordelen, maar ook jouw organisatie profiteert mee. UnitedXperts regelt voor participerende organisaties namelijk een flexibele kennisschil bestaande uit Zelfstandig Professionals, die op basis van hun specifieke EIM-kennis en vaardigheden graag aan jouw organisatie verbonden zijn. UnitedXperts levert daarbij diensten als architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment (van specifieke zoekopdrachten tot headhunting), individuele coaching en opleidingstrajecten. Participatie biedt ook inhoudelijke ondersteuning bij het opstellen van de juiste ‘search’ profielen voor de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Door onze vakinhoudelijke invalshoek vergroot én versnelt de ‘vind-kans’ en verkleint de kans op een ‘mis-hire’.

 

  WAAROM REGISTREREN

Dit is het gratis instapniveau voor EIM vakgenoten met een vast dienstverband. Met de volgende voordelen kun je onderdeel uitmaken van de EIM-campus community;

 • Ontvang onze EIM-flits "op maat"
 • Ontvang korting op alle EIM en projectmanagement gerelateerde opleidingen
 • Sta direct in contact met EIM vakgenoten
 • Ontvang korting op het AIIM professional membership
 • Ontvang korting op onze evenementen
 • Ontvang de digitale editie van onze “glossy” EIM professional

 

WAAROM PARTICIPEREN

Geniet van alle voordelen van registratie bij EIM-campus. Met 'Participatie' doe je tegen een geringe vergoeding actief mee en kun je gebruik maken van extra voordelen;

 • Benut alle voordelen van 'Registratie' op EIM-campus
 • Actief deelnemen aan Special Interest Groups (SIG's)
 • Krijg begeleiding bij publicaties en presentaties
 • Gratis deelname aan SIG gerelateerde evenementen
 • Ontvang korting op accreditatie
 • Ontvang de papieren editie van onze "glossy" EIM professional
 • Benut de voordelen van een "flexibele schil" met EIM vakgenoten

 

In de participatievoorwaarden van UnitedXperts worden de onderlinge afspraken toegelicht. Voordat je je inschrijft kun je deze nalezen en desgewenst opslaan. Inschrijven betekent dat je onze voorwaarden accepteert. Is een deel van het jaar verlopen, dan wordt het tarief berekend op basis van de nog resterende volledige maanden. Doe je actief mee, dan kies je voor deelname van minimaal 1 volledig jaar.

Maatwerk

Indien gewenst kan ook maatwerk dienstverlening worden besproken. Neem hiervoor via ‘Contact’ contact met ons op of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..