Participatie

Voor zowel vakgenoten werkzaam in vaste dienst bij organisaties (instellingen en bedrijven) als voor Zelfstandigen (ZP'ers) bieden wij twee dienstverleningsconcepten. Deze onderscheiden zich als volgt:

Registreren op de EIM-campus betekent dat je gratis deelneemt. Je kunt artikelen op de campus lezen en je vragen stellen. Daarnaast biedt deze vorm een aantal extra voordelen (zie toelichting bij Registreren EIM-campus).

Participeren bij UnitedXperts betekent dat je actief meewerkt aan één of meer thema's die vanuit de vier Special Interest Groups worden behandeld. Het ultieme doel van iedere activiteit is content-generatie en vervolgens publicatie en/of presentatie.

Onderstaand een korte toelichting op de participatie mogelijkheden.

Zelfstandig Professionals

Voor onze Xperts heeft UnitedXperts een netwerk van bedrijven en leveranciers beschikbaar en is daarmee voor hen een extra ‘sales-kanaal’. Participerende Xperts krijgen persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld bij het optimaliseren van CV’s,  job-motivaties en activiteiten ter voorbereiding van een accreditatie. UnitedXperts onderscheidt zich verder door de Xperts de mogelijkheid te bieden extra inkomsten te verkrijgen uit het schrijven van artikelen, het geven van training, het invullen van coaching trajecten, maar ook door het aanbrengen van kansen voor andere Xperts.

Bedrijven en Instellingen

Voor bedrijven en Instellingen heeft UnitedXperts een netwerk van Zelfstandig Professionals en Leveranciers met up-to-date kennis binnen het EIM-vakgebied beschikbaar. Ook kunt u binnen de community ervaringen delen met eindgebruikers van andere organisaties. Aan iedere participant stelt UnitedXperts een op maat afgestemde flexibele schil beschikbaar. Deze 'schil' verbindt Zelfstandigen met de juiste kennis en ervaring en versnelt het vinden van de juiste (geaccrediteerde) vakgenoot. Zelf levert UnitedXperts diverse diensten als architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment, coaching, opleidingen én accreditatie.

Voor het vinden van de juiste EIM-Xpert hoeft u dus alleen nog maar aan UnitedXperts te denken, want via ons is een zeer groot deel van zelfstandig werkende vakgenoten in ons vakgebied snel bereikbaar. Meer informatie vindt u onder het menu-item "Participatie".

Leveranciers

Voor Leveranciers heeft UnitedXperts een groot netwerk van (Zelfstandig) Professionals met up-to-date kennis en ervaring binnen het EIM-vakgebied en tevens een netwerk met eindgebruikers beschikbaar. Zelf leveren wij diverse diensten, zoals architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment, coaching, opleidingen én accreditatie en bieden wij mogelijkheden uw producten te promoten, hetzij via onze website of via onze evenementen. Voor het vinden van de juiste EIM-Xpert hoeft u dus alleen nog maar aan UnitedXperts te denken, want via ons is een zeer groot deel van zelfstandig werkende vakgenoten in ons vakgebied snel bereikbaar.

Sponsoren

Tevens heeft UnitedXperts voor leveranciers mogelijkheden tot sponsoring beschikbaar.