EIM-ECM-WfM

Enterprise Information Management TIMAF

Op maat samen te stellen vakinhoudelijke leergang tot EIM Practitioner, Specialist of Master

TIMAF: Diverse prijzen

EIM-campus voordeel: 7,5% op genoemde prijzen

Inhoud

Unieke opleiding voor professionals en organisaties die succesvol willen zijn in hun digitale transformatie.

In drie fasen naar een lerende organisatie

Van basis, naar verdieping naar een zelflerende digitale organisatie.

Lees meer

Informatiemanagement in de publieke sector

5-daagse opleiding

IMF Academy: 3480 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 174 euro 

Inhoud

Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment – met name in publieke organisaties – veel gevraagd. Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan is dit de opleiding voor u!

Lees meer

Business Intelligence en Business Analytics

5-daagse training

IMF Academy: 3195 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 79,88 euro

Inhoud

De vraag naar gecertificeerde Business Intelligence Professionals wordt steeds groter. CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.

Lees meer

Certified Information Professional (CIP)

4 daagse klassieke training

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro

Inhoud

Vanwege het grote belang van informatiemanagement voor de organisatie en de grote behoefte aan professionele en gecertificeerde informatiemanagers heeft AIIM al in 2011 een uitgebreide Body of Knowledge ontwikkeld om de informatiebehoefte van de informatieprofessional in kaart te brengen.

Lees meer

Informatiemanagement

10-daagse opleiding

IMF Academy: 6580 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 329,00 euro

Inhoud

Uw organisatie heeft te maken met forse uitdagingen op het gebied van informatiemanagement. Innovaties en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoe kunt u nu sneller, beter en met minder kosten presteren? In deze actuele 10-daagse Informatiemanagement opleiding leert u proactief en sturend op te treden met als concreet resultaat meetbare verbeteringen in de informatieprocessen die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Lees meer

Big Data Foundation

Duur: 3-daagse training

IMF Academy: 2480 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 186 euro

Inhoud

Deze Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van wat Data Mining inhoudt en doet u hands-on ervaring op met de twee meest populaire technieken in Big Data processing; Hadoop en MongoDB.

Lees meer

Business Process Management (Schriftelijk)

10 delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198 euro

Inhoud

De 10-delige schriftelijke opleiding over Business Process Management (BPM) is al jarenlang dé opleiding over procesoptimalisering in complexe administratieve omgevingen. In deze unieke opleiding delen de auteurs met u hun ervaringen, best practices, toe te passen methoden en technieken en het gebruik van tooling. Centraal in deze opleiding staat hoe u met Business Process Management (BPM) nog meer rendement uit uw organisatie behaalt. 

Lees meer

CBIP - 10-delig (Schriftelijk)

10 delige schriftelijk cursus

IMF Academy: 2480 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 248 euro 

Inhoud

Wanneer u alle expertise die nodig is voor een doelmatige aanpak van complexe Business Intelligence vraagstukken in uw bezit wilt hebben, dan is dit de juiste cursus voor u. Er wordt in deze cursus gekeken naar de situatie in Europa en er worden praktijkvoorbeelden aangehaald die de West–Europese situatie typeren.

Lees meer

Kennismanagement in de praktijk

9-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198 euro

Inhoud

Kennismanagement richt zich op het beheersen van processen waarmee de kennis in een organisatie wordt geëxploiteerd, waarmee nieuwe kennis wordt geïmporteerd, geborgen en gedistribueerd, verder ontwikkeld en gecombineerd en waarmee verouderde kennis kan worden afgestoten. Kennismanagement is in tal van organisaties een hot topic. In deze zeer actuele en praktische cursus zult u inzicht krijgen in wat kennismanagement is, de wijze waarop IT ingezet kan worden en de kritische succesfactoren met betrekking tot de implementatie van kennismanagement.

Lees meer

Enterprise Content Management (ECM)

4-daagse Master training

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro 

Inhoud

De 4-daagse Engelstalige Enterprise Content Management (ECM) training biedt u het volledige theoretische kader dat u in staat stelt het geheel van informatie in de organisatie (in samenhang met relevante componenten en technologieën) te managen. Hiermee wordt bedoeld Electronic Document Management, Electronic Records Management (ERM), Workflow, Business Process Management (BPM), Web Content Management, Collaboration en Digital Asset Management. De centrale vraag tijdens deze opleiding is waarom, wat en hoe u Enterprise Content Management optimaal in uw organisatie implementeert.

Lees meer

CBIP 13-daagse klassikaal

10 daagse klassikale training + 3 examentrainingen

IMF Academy: 7980 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 199,50 euro 

Inhoud

In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics wordt het vakgebied uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. In de eveneens 5-daagse opleiding Data Warehousing en Data Management wordt in detail het ontwerpen en implementeren van een data warehouse behandeld. Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen

Lees meer

Informatiemanagement en Bedrijfsvoering

15-daagse post-HBO opleiding

IMF Academy: 12.980 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 324,50 euro

Inhoud

Zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector is er grote vraag naar informatieprofessionals die informatie, kennis, processen en systemen kunnen analyseren en beheren in lijn met de organisatiestrategie. Deze vraag is zo groot dat besloten is een post-HBO opleiding te ontwikkelen waarin u als informatiemanager niet alleen uw kennis op geselecteerde onderwerpen kunt vergroten, maar ook essentiële kwaliteiten zoals advies- en communicatievaardigheden leert aanscherpen.
 

Lees meer

Document Management

10-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198,00 euro

Inhoud

Wist u dat 80%, zo niet meer, van de kennis in organisaties in de vorm van documenten (zowel digitaal als analoog) is opgeslagen? Het verwerken van al deze documenten slorpt een substantieel deel van uw totale bedrijfskosten op. Belangrijker nog is dat een niet efficiënt en effectief documenten- c.q. informatiebeheer in hoge mate uw in- en externe communicatie ondermijnt waardoor uw productiviteit in negatieve zin wordt beïnvloed.

Lees meer

CBIP 5 daagse compact

5 daagse training

IMF Academy: 3980 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 199 euro 

Inhoud

Het ultieme doel van deze CBIP Compact Training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. Deze training is daarom opgebouwd aan de hand van examen­vragen. Daarnaast wordt het vakgebied door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. U leert hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.

Lees meer

Functioneel beheer in de publieke sector

5-daagse klassikale training

IMF Academy: 2980 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 149 euro

Inhoud

Door het toenemende belang van informatievoorziening binnen publieke organisaties wordt ook Functioneel Beheer als discipline steeds belangrijker. Functioneel Beheer focust zich op het beheer aan de vraagkant en richt zich op de gebruikers. Het gaat hierbij niet om de IT-techniek, maar om de ondersteuning van de bedrijfsprocessen door een goede informatievoorziening.

Lees meer

Electronic Records Management (ERM)

4-daagse Master training

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro

Inhoud

De 4-daagse Engelstalige Electronic Records Management training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. De training is geschikt voor personen werkzaam in alle typen organisaties, zowel in de publieke als in de private sector. Alle typen records zullen aan de orde komen; de nadruk zal echter worden gelegd op elektronische records.

Lees meer

Certified Data Science Professional

10-daagse klassikale opleiding

IMF Academy: 6580 euro

EIM-campus voordeel:3,75% --> 246,75 euro

Inhoud

Het thema Big Data staat sterk in de belangstelling omdat nog nooit zulke hoeveelheden data beschikbaar zijn geweest en nog nooit zo snel nieuwe data werd geproduceerd door mensen en sensoren. Big Data is niet alleen groot, maar ook complex, gevarieerd en realtime. Zowel de data-infrastructuur als de kennis onder informatici is veelal ontoereikend om met Big Data om te gaan.

Lees meer

Enterprise Input Management Solutions

5-daagse leergang

IMF Academy: Prijs en voordeel opvraagbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoud

We worden allemaal geconfronteerd met de enorme veranderingen in de inkomende communicatie tussen klant en organisatie. Papier neemt af, maar e-mail, elektronische formulieren en SmartPhone apps voor interactie nemen in rap tempo toe. Hierdoor verandert ook de wijze waarop wij de verwerking van inkomende fysieke of digitale documenten anders en meer strategisch voor het bedrijf willen inzetten. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger bij al die ontwikkelingen bij te blijven. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EIMS- landschap?

Lees meer

Business Process Management (AIIM)

4 daagse opleiding

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro

Inhoud

De 4-daagse Engelstalige Business Process Management (BPM) training behandelt alle ins en outs van o.m. business drivers, flowcharts, procesmodellering, SOA en andere architecturen, Six Sigma/BPR/TQM/Lean en andere BPM-methodieken en de implementatie van een BPM project binnen uw organisatie. U maakt kennis met internationale best practices in BPM.

Lees meer

Data Intelligence

5-daagse opleiding

IMF Academy: 3195 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 79,88 euro

Inhoud

Data Intelligence vs Business Intelligence – wat is het verschil?

Data Intelligence is de verzamelnaam voor alle activiteiten rondom data. Business Intelligence richt zich op wat u vanuit de business nodig heeft om succesvol te zijn en wat u van data kunt verwachten. Data Intelligence zoomt verder in op de rol die data daarbij spelen en hoe je data structureert en organiseert. Het gaat daarbij om het analyseren en structureren van data en de instrumenten die u daarbij kunnen helpen; van data warehouse tot data lake of data vault en van real time analytics tot pervasive intelligence.

Lees meer