Maatwerk

Masterclasses

 

Voordeel voor participanten

Wij brengen graag een offerte uit

Inhoud

Bij het opleiden van participanten vindt UnitedXperts het belangrijk dat kennis en praktijkervaring bijeenkomt. Hierom hebben wij onze Xperts gevraagd hun kennis en kunde in gebruiken om vakinhoudelijke masterclasses te ontwikkelen.Onze masterclasses bieden in een halve of hele dag diepgaande inzichten over een bepaald onderwerp. Zoals ook bij de leergangen worden de masterclasses gekenmerkt door hun praktische invulling.

Elke masterclass geeft via discussie, opdrachten en praktische tips een resultaat dat de volgende dag direct kan worden toegepast. De masterclasses sluiten goed aan op andere opleidingen.

Voor wie

De masterclasses worden dus gedoceerd door onze ervaren Xperts binnen een specialisme. Met een beperkte investering in tijd en geld kan een organisatie naar een volgende stap worden geholpen. Of het nu gaat om complexe veranderingen als gevolg van veranderingen in klantcommunicatie of verdere optimalisatie van de Digitale Postkamer, bij UnitedXperts vinden organisaties de kennis en ervaring die wij graag willen delen.

Hoe?

Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.