EIM-ECM-WfM

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - 14 dagen klassikaal

15 daagse klassikale training + 3 deelexamens

IMF Academy: 7980 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 399 euro 

Inhoud

De Certified Business Intelligence Professional (CBIP) titel is een wereldwijd erkende titel en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise instituut op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing.

Bent u al jaren werkzaam als Business Intelligence expert en wilt u tot de top behoren in uw vakgebied? Verhoog dan uw marktwaarde als gecertificeerd Business Intelligence professional en laat u opleiden tot Certified Business Intelligence Professional (CBIP).

Hoe verkrijgt u de wereldwijd erkende CBIP titel?

De klassikale CBIP opleiding bestaat uit 9 lesdagen plus 3 dagen examentraining plus het 2-daagse CBIP examen. Het volledige traject omvat de volgende onderdelen:

  • Business Analytics in de praktijk (3 dagen)
  • Data Warehousing Fundamentals (2 dagen)
  • Data Management (2 dagen)
  • Data Warehouse Modelling (1 dag)
  • Big Data (1 dag)
  • CBIP examentraining (3 dagen)
  • CBIP examen (2 dagen)

Alle onderdelen van het CBIP certificeringstraject zijn ook los te volgen. Daarnaast kunt u op diverse momenten per jaar instappen. Als uw einddoel CBIP certificering is, dient u te starten met de onderdelen Business Analytics in de praktijk en Data Warehousing Fundamentals. De verdere volgorde mag u daarna zelf bepalen. Afhankelijk van uw kennis en ervaring kunt u vrijstelling krijgen voor één of meerdere onderdelen. Neem hiervoor contact op met onze studie-adviseur.

De CBIP examentraining – inhoud

Tijdens de 3-daagse CBIP examentraining staat vanzelfsprekend het behalen van het examen voorop. U oefent aan de hand van tal van proefexamens. Vervolgens heeft u als deelnemer een persoonlijk gesprek met de trainer waarin u al uw persoonlijke vragen kunt stellen.

Het CBIP examen

Het Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen bestaat uit 3 deelexamens die in 2 dagen worden afgenomen, t.w.:

  • Data Foundations examen (verplicht)
  • Business Core óf Information Systems Core examen (afhankelijk van uw opleiding en achtergrond)
  • Specialisatie keuze examen: Business Analytics, Data Integration, Data Management of Management

Alle examens zijn multiple-choice en nemen 90-110 minuten in beslag. Wanneer u CBIP gecertificeerd wilt worden, dan dient u minimaal 3-5 jaar werkervaring in het vakgebied te hebben.

CBIP certificering – voor wie?

Bent u als Business Intelligence expert al vele jaren werkzaam in de praktijk? Wilt u tot de top behoren in de vakgebieden Business Intelligence, Business Analytics en Data Warehousing? Verhoog dan uw marktwaarde met de enige persoonscertificering voor Business Intelligence professionals ter wereld, de CBIP titel.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".