EIM-ECM-WfM

Document Management

10-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198,00 euro

Inhoud

Wist u dat 80%, zo niet meer, van de kennis in organisaties in de vorm van documenten (zowel digitaal als analoog) is opgeslagen? Het verwerken van al deze documenten slorpt een substantieel deel van uw totale bedrijfskosten op. Belangrijker nog is dat een niet efficiënt en effectief documenten- c.q. informatiebeheer in hoge mate uw in- en externe communicatie ondermijnt waardoor uw productiviteit in negatieve zin wordt beïnvloed.

Een optimale beheersing van uw documenten(stroom) betekent daarentegen een verlaging van de distributie- en opslagkosten met 90%, een snelle(re) toegankelijkheid tot alle bedrijfsdocumentatie en een productiviteitsverhoging op de werkplek van 25% à 50%. Geen wonder dat in veel organisaties Document Management topprioriteit heeft gekregen. In de praktijk blijkt evenwel dat vrijwel elke organisatie grote moeite heeft haar documenten en de activiteiten en technieken er omheen efficiënt te managen. In slechts een handjevol bedrijven is inmiddels sprake van een professioneel documentenbeleid.

Doel van de cursus Document Management?

De schriftelijke cursus Document Management geeft u een samenhangend inzicht in de organisatie, de werkwijze(n) en de modernste techniek(en) rond Document Management. De cursus verrijkt uw kennis met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het beheren en beheersen van al uw informatie, inhoud en overige proces gerelateerde documenten binnen een organisatie.

Voor wie?

De schriftelijke cursus Document Management is een absolute must voor iedereen die volledig op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent Document Management en actief betrokken is bij de (succesvolle) invoering van Document Management.

Tijdsbesteding

De cursus ‘Document Management’ gaat op elk moment van start. Op de datum van uw keuze kunt u de eerste les van de schriftelijke cursus ‘Document Management’ tegemoet zien. Vervolgens sturen wij u elke week een les toe. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur.

Certificaat

Aan het eind van de cursusperiode ontvangt elke cursist een Certificaat van Deelname.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".