Blockchain

Blockchain Business Foundation

Xurux

1-daagse klassikale  training

Xurux-academy: 975 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 97,50 euro

Inhoud

Blockchain heeft de belofte een minstens zo grote impact op de wereld te hebben als het internet. Het verandert, verstoort en verbetert allerlei business modellen en processen. Met deze cursus richten we ons vizier op blockchain technologie en de impact voor bedrijven.

Doelstelling

Na de training heb je een goed beeld over de verschillende complicaties die blockchain met zich meebrengt. We gaan diep in op smart contracts, Initial Coin Offerings (ICO’s), permissioned ledgers en plaatsen blockchain in juridische context.

Voor wie?

Voor geïnteresseerder in blockchain in het bedrijfsmatige proces. Geïnteresseerden in investeringen, juridische aspecten, automatisering en het implementeren van de technologie binnen bedrijven. Voor iedereen die direct te maken krijgt met blockchain binnen zijn organisatie.

Inhoud van de training

Tijdens een intensieve dag gaan we in op:

  • Blockchain platforms
  • Juridische implicaties bij gebruik van Blockchain
  • Smart Contract, platforms en talen
  • Beperkingen van Smart Contracts
  • Bijzondere Smart Contracts: ICO’s
  • Heb ik een blockchain nodig?

Met een praktijkcase gaat u bovendien zelf aan de slag met blockchain

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".