Blockchain

Blockchain Foundation

Xurux

1-daagse klassikale  training

Xurux-academy: 595 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 59,50 euro

Inhoud

Blockchain wordt gezien als technologie met impact. Het heeft de belofte businessmodellen te verstoren, te veranderen en te verbeteren. Deze cursus leert je de basis van wat een blockchain is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor mensen en organisaties.

Over de training

Na de training ben je in de basis vertrouwd met de kenmerken van een blockchain. Je kunt de verschillen tussen diverse blockchains duiden en kent de diversiteit aan mogelijkheden. Op basis hiervan kun je een eerste evaluatie doen binnen je eigen organisatie.

Voor wie geschikt?

Voor iedereen die uit interesse een verdieping wil op algemene lezingen en blogs. Voor (senior) management, business developers / analisten, innovatiemanagers en consultants. Een technische achtergrond of kennis is geen vereiste. De aard van de training is “begrijpelijk technisch”.

Inhoud van de training

Tijdens een intensieve dag gaan we in op:

  • Hoe een blockchain werkt (mining, P2P-techniek en cryptografie)
  • De zes specifieke eigenschappen van een blockchain
  • Blockchains en cryptocurrencies
  • De bitcoin, het topje van de blockchain-ijsberg
  • Een breed overzicht van de mogelijkheden
  • Meerdere specifieke cases
  • Het toepassen van deze nieuwe technologie binnen uw organisatie

Met een praktijkcase gaat u bovendien zelf aan de slag met blockchain.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".